Skip to main content
ΚαλάθιClose Cart

Υπαναχώρηση

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα, μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος να υπαναχωρήσει από την αγορά,αφού πρώτα ενημερώσει το κατάστημα τηλεφωνικός ή με e-mail, με την υποχρέωση όμως να καλύψει το κόστος (δαπάνη) επιστροφής του προϊόντος στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος ergastirikompologiou.gr που είναι:

Εργαστήρι Κομπολογιού – Βαγγέλη Τσουπάκη

Χειροποιήτα Κομπολόγια Μπεγλέρια – Αξεσουάρ

Γερακάρη 15, 74 100, Ρέθυμνο

Στην συνέχεια το ηλεκτρονικό κατάστημα ergastirikompologiou.gr μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρας από την ημέρα που θα ενημερωθεί από τον αγοραστή, θα επιστρέψει στον αγοραστή τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο ίδιος στην υπαναχώρησή του.

Έγκυρη θεωρείτε η υπαναχώρηση όταν το προϊόν έχει επιστρέψει στην φυσική έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην αρχική του συσκευασία και δεν έχει υποστεί ζημιά ή φθορά.

Αλλαγές – Επιστροφές

Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος σε έκπτωση η προσφορά, αυτά αλλάζονται στην εκάστοτε τιμή έκπτωσης η προσφοράς και μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την επιβεβαιωμένη παραλαβή της παραγγελίας εκ μέρους του αγοραστή.

Εάν η αλλαγή – επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα του καταστήματος, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το κατάστημα.

Η αλλαγή – επιστροφή θα γίνετε δεκτή μετά από έλεγχο του επιστρεφόμενου είδους από το κατάστημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την περίπτωση που κατά την παραλαβή της παραγγελία σας διαπιστώσετε ότι τα είδη ή κάποιο είδος είναι φθαρμένο ή κατεστραμένο, ενημερώστε το κάταστήμα το συντομότερο δυνατον, ώστε να αναλάβει την ευθύνη. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η επιστροφή. Το κόστος της επιστροφής βαρύνει το κατάστημα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Στο δέμα της επιστροφής θα πρέπει υποχρεωτικά να περιλαμβάνεται η απόδειξη αγοράς. Μετά την παραλαβή της επιστροφής γίνετε επιστροφή των χρημάτων σας ή αντικατάσταση του είδους με κάποιο άλλο.