Skip to main content
ΚαλάθιClose Cart

Αποστολές

Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνετε σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier. Ο εκτιμώμενος χρόνος για την παραλαβή της παραγγελία σας είναι από 2-3 εργάσιμες ημέρες και 4-5 ημέρες για δύσβατες περιοχές.

Υπάρχει η δυνατότητα, αφού πρώτα γίνει τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας, για αποστολή και παραλαβή παραγγελίας ημέρα Σάββατο αλλά αυτό συνεπάγεται με χρέωση εξόδων αποστολής.

Στην περίπτωση που κάποιο είδος της παραγγελίας έχει εξαντληθεί και ο χρόνος αποστολής δεν συνάδει με εκτιμώμενες ημέρες παράδοσης, θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από το κατάστημα για το εκτιμώμενο χρόνο παραλαβής και αποστολής, την αντικατάσταση, ή ακύρωση της παραγγελίας. Η διεύθυνση που δηλώσατε για την αποστολή θα πρέπει να είναι πραγματική και έγκυρη. Σε περίπτωση απουσίας ή αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής θα πρέπει να ενημερώσετε το κατάστημα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας σταλθεί 2η φορά μετά από δική σας ευθύνη θα υπάρξει χρέωση μεταφορικών και εξόδων αποστολής.

Με την παραλαβή της παραγγελίας από τον μεταφορέα συνεπάγεται η αποδοχή τους είδους ως προς την άρτια κατάστασή του. Για το λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να κάνετε έναν σχετικό έλεγχο των ειδών.

Κόστος αποστολής

Για παραγγελίες αξίας λιγότερο των 50.00€ οι επιβαρύνσεις είναι 2.50€. Για μεγαλύτερες παραγγελίες δεν υπάρχουν έξοδα αποστολής.

Η μοναδική περίπτωση για χρέωση από την πλευρά μας κόστους αποστολής είναι μόνο αν μας ζητήσετε να γίνει παράδοση της παραγγελία σας ημέρα Σάββατό η άλλη ημέρα μη εργάσιμη αν αυτό είναι εφικτό. Σε αυτή την περίπτωση το πιθανό κόστος αποστολής συμφωνείτε μαζί σας τηλεφωνικώς μετά από αξιολογήση με την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.