Η ολοκλήρωση της παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα ergastirikompologiou.gr μπορεί να γίνει με έναν από τους τρόπους που περιγράφονται παρακάτω:

Α. Με αντικαταβολή

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελία σας στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών με την παράδοσή της, με επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Επιβάρυνση τρόπου πληρωμής ένα (1,00€) ευρώ. Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη των 50,00€ δεν υπάρχει η επιβάρυνση της αντικαταβολής.

Β. Με χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστική σας κάρτας

Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή των αγορών σας με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCart, Maestro, American Express, Diners.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Το MasterPass είναι μια απλή, εύκολη και αξιόπιστη πλατφόρμα για γρηγορότερες και πιο ασφαλείς διαδικτυακές αγορές σε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο, αποθηκεύοντας σε αυτή όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια των τραπεζών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Alpha e-Commerce» της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Στην περίπτωση που από την παραγγελία σας ένα η περισσότερα είδη έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμμεσα διαθέσιμο και χρεωθεί στην κάρτα σας, μετά από συνενόηση μαζί σας, θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μέσω της ίδιας της κάρτας σας.

Γ. Με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό

Η τρίτη επιλογή που έχετε για την εξόφληση της παραγγελίας είναι η κατάθεση της αξίας της παραγγελία σας σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μετά την κατάθεση θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@ergastirikompologiou.gr

Τηλεφωνικά στους αριθμούς: 2831055433 & 6974125031.

Τέλος σας γνωρίσουμε ότι με την επιλογή αυτού του τρόπου πληρωμής η διαδικασία επεξεργασίας και αποστολής της παραγγελίας σας ξεκινάει από την στιγμή που θα ενημερωθούμε για την κατάθεση.

Τράπεζα: ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 7900790002330006781

Αριθμός IBAN: GR 23 0140 7900 7900 0233 0006 781

Δικαιούχος: Τσουπάκης Ευάγγελος Ανδρέα

Δ. Με PayPal 


Πληρωμή μέσω PayPal.                                                    


payments@ergastirikompologiou.gr

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε τη δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας και μέσω PayPal. Επιλέξτε στον τρόπο πληρωμής “PayPal”, προκειμένου να μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal και να πληρώσετε είτε με την κάρτα σας, είτε με το υπόλοιπο που ενδεχομένως διαθέτετε στον λογαριασμό PayPal.

Ο ιστότοπος αυτός είναι ασφαλής και καλύπτεται από πιστοποιητικό SSL, κάτι το οποίο ο χρήστης οφείλει να ελέγχει στην πάνω αριστερή πλευρά του browser, μπροστά από τη διεύθυνση URL ( εικονίδιο με λουκέτο ). Όπως και στην περίπτωση πληρωμής μέσω πιστωτικής η χρεωστικής κάρτας, έτσι και στην περίπτωση της πληρωμής μέσω PayPal τα στοιχεία της πιστωτικής, χρεωστικής ή prepaid κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή της παραγγελίας δεν μας γνωστοποιούνται και δεν τηρούνται στην εταιρεία μας,καθώς ούτε καν εισάγονται αυτά στη δική μας ιστοσελίδα.